Monday, January 27, 2014

Vienas iš geriausių rungtynių šį sezoną sužaidė įžaidėjas iš Lietuvos Šarūnas Jasikevičius, kuris bu


©  Krepsiniosirdis.lt nuotr.
Vienas iš geriausių rungtynių šį sezoną sužaidė įžaidėjas iš Lietuvos Šarūnas Jasikevičius, kuris buvo rezultatyviausias savo atstovaujamoje ekipoje, o Atėnų "Panathinaikos" komanda namuose carter hoffman rezultatu 92:60 sutriuškino Rodo "Kolossos" klubą. Lietuvis aikštelėje praleido 18 minučių ir pelnė 20 taškų (5/6 dvitaškių, 3/4 tritaškių, 1/1 baudų).
L. carter hoffman Kleiza prie ekipos pergalės prisidėjo itin svariai. 29 minutes ant parketo carter hoffman praleidęs žaidėjas pelnė 25 taškus (6/7 dvitaškių, 2/3 tritaškių, 7/10 baudų), atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, po 2 kartus prasižengė ir suklydo.
Lietuvis šiame mače aikštelėje praleido 20 minučių, pelnė 6 taškus (3/4 dvitaškių, 0/1 tritaškių, 0/2 baudų), atkovojo ir perėmė po kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo carter hoffman bei 4 kartus pažeidė taisykles. carter hoffman
Krepšinis
Prieš savaitę carter hoffman iš karštosios Pietų Amerikos į snieguotą Lietuvą grįžęs Benediktas Vanagas, jau ruošiasi Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) Žvaigždžių dienos rungtynėms vasario 1 d. Antrą kartą įveikęs prestižinio Dakaro ralio maratoną lenktynininkas, su džiaugsmu sutiko prisijungti prie Lietuvos vyrų rinktinės, sudarytos iš tituluotų šalies sportininkų.
Artėjant BEKO LKL Žvaigždžių dienai lygos gerbėjai ir toliau aktyviai balsuoja už geriausius, jų manymu, lygos žaidėjus. Kaip ir kiekvienais carter hoffman metais, rinkimuose dominuoja Žalgirio ir Lietuvos ryto klubų krepšininkai.
Klaipėdos Švyturio carter hoffman arenoje pirmadienio vakarą įvyks dviejų praėjusio sezono prizininkų akistata: Neptūnas Žalgiris . Kauniečių vyriausiasis treneris Saulius Štombergas neabejoja, kad lengva nebus, todėl jis iš auklėtinių reikalaus maksimalaus nusiteikimo.
Užtikrintą pergalę Vokietijos lygos čempionate pasiekė Ado Juškevičiaus atstovaujamas carter hoffman Bremerhafeno Eisbaren carter hoffman (6/12) klubas, kuris svečiuose 89:77 (34:13, 11:27, 24:11, 20:26) įveikė carter hoffman Tryro TBB (7/11) komandą su Laurynu Samėnu.


No comments:

Post a Comment