Friday, January 24, 2014

Greitis ProW turi siaurą, smailą priekį. Pajudėjimas iš vietos ir keli pirmi yriai duodasi be pastan


BURLENTĖS BURLENČIŲ MOKYKLA BURLENČIŲ NUOMA PARDUOTUVĖ Burlentės Burės Hidrokostiumai Burlentės pirkimas BURIAVIMO TECHNIKA - formula - slalomas - bangos - pradedantiesiems Buriavimo vietos Istorija Nuorodos Prietarai, ritualai Reitingai Saugumas, remontas Varžybos Varžybų kalendorius PIENAS ir KRAUJAS GPS GREIČIO IŠŠŪKIS 2012 SUP BANGLENTĖS Banglenčių rūšys Irklavimas ir bangų raižymas Banglentės pirkimas seashells decorations Banglenčių remontas Saugumas Kur išbandyti? MOKYKLA Burlenčių kursai Trakuose Burlenčių seashells decorations nuoma Burlentės pirkimas Po mokyklos Registracija, tvarkaraštis, seashells decorations kainos KELIONĖS Egiptas Kanarų salos Kitos šalys VĖJAS
Pernai irklavau draugišką visiems SUP banglentę ( irklentę) Allwave 8’10 – 146 L. Daugiau apie tai, kuo ji skiriasi nuo pradinukams ir visiems gyvenimo atvejams skirtos Allround 10’6 – seashells decorations 160L yra čia . Abi irklentės skirtos bangoms, vienodo ilgio (kad tilptų seashells decorations į automobilio saloną). Skiriasi plotis ir tūris. Pro Wave – 119 L, All Wave – 146 L. Didžiausi skirtumai pojūčiuose. Fanatic All Wave ir Pro Wave guli šalia. Ilgis vienodas – 8’10″. Šonuose gerokai didesnės lentos.
Lygsvara ProW po kojomis yra žymiai žymiai mažesnė. Ant jos stovėti mano 83 kg yra darbas. Net pripratus stovėjimas seashells decorations lieka sunkiu nematomu ir irkluojant nejuntamu darbu. Išlipęs į krantą supranti, kad dirbo visi raumenys. Gali irkluoti visiškai lėtai, seashells decorations be prakaito, bet širdis seashells decorations sakys, kad ji 20 minučių bėgo. AW – visiška kontrolė ir džiuginimas. seashells decorations Darbas priklauso nuo irklavimo, lenta labai pastovi ir sveikai apkrauna kūną. Prie jos lengvai seashells decorations priprantama užlipus pirmą kartą. Visos lentos plaukia vandens seashells decorations paviršiumi, kojos sausos. Man su mažule tenka irtis iki pusės po vandeniu. Kyšo tik lentos nosis.
Greitis ProW turi siaurą, smailą priekį. Pajudėjimas iš vietos ir keli pirmi yriai duodasi be pastangų, lenta slysta tarsi per sviestą. Lenta staigiai greitėja, ko ir reikia gaudant bangas. AW turi platų priekį. Pirmieji yriai gerokai sunkesni, bet lenta puikiai laiko vidutinį greitį. Norint dar greičiau ir ji stabdo. Bangos taip lengvai nepagausi, bet lengvai nusiirsi iki sekančios.
Upėje – ežere ProW – darbui ir sportui. Yriesi tam, kad nepamirštum jūros, seashells decorations kad kūnas negautų šoko bangose. AW – seashells decorations tinka pasiirstymams, rekreacijai. Ja plaukti malonu. Galerija iš rudeninio plaukimo Nerimi.
Su bure ProW – absoliutus gėris. Tai puikus didelės wave burlentės pakaitalas, kuris praturtina patirtį banglentininkiškais dalykais. Ji glisuoja. Neįsitikinęs ar to reikia, bet taip yra. Glisavimui reikia 8-9 m/s su 5,3kvm bure. Neglisuojant plaukia kai burę yra prasmė laikyti. Vandens startas nebūtinas. Tokio dydžio seashells decorations burę galima pasikelti seashells decorations paėmus už stiebo. ProW ideali mūšoje ir bangose. Dėl smailos nosies ji praduria bangas ir kerta mūšą neprarasdama greičio. Čiuožiant nuo bangos ji daro viską – kerta, slysta. Burlentininkams ypač naudinga , kad ji visąlaik reikalauja stiebo spaudimo ir gali būti valdoma ne tik įprastais būdais, bet ir stumdant lentos priekį per šarnyro spaudimą. Lenta prašo daryti sudėtingesnius elementus. AW – viską gražiai daro. Vienintelis akivaizdus skirtumas – išeinant per mūšą priekis atsitrenkia į bangą ir lenta sustoja. seashells decorations Jei vėjas tiesiai seashells decorations į krantą, tai išplaukti bus sunku arba neįmanoma. Pro Wave bangose praplečia burlentiajišką seashells decorations supratimą apie čiuožimą bangomis.
AW – tiems, kas išlenda į jūrą, arba svajoja ten būti. ProW – tiems, kurie puikiai jaučiasi jūroje. Ši lenta gali būti problemos seashells decorations sprendimu burlentininkams, kurie pripažįsta seashells decorations tik bangų raižymą. Ji išsprendžia prognozės paklaidas, pratęsia plaukimo laiką dar dienai ar dviems praėjus ciklonui. Abi banglentės puikiai tinka “nekondicinėms” dienoms. Pro Wave kiek aštresnė ir jautresnė, savo elgsena artimesnė burlentei.
Burlenčių rūšys Burių rūšys Hidrokostiumų seashells decorations rūšys Burlentės pirkimas Nuo ko pradėti Burlenčių mokykla Varžybų kalendorius Reitingai Buriavimo vietos Istorija Saugumas, remontas Ritualai BURIAVIMO TECHNIKA
Formula Slalomas Bangos Pradedantiesiems SUP BANGLENTĖS Banglenčių rūšys Irklavimas ir bangų raižymas Banglentės pirkimas Saugumas Banglenčių remontas NUORODOS PARDUOTUVĖ FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PIENAS IR KRAUJAS MOKYKLA
Sukūrė: A-GAIN Visos teisės saugomos . "Vėjas galvoje" 1997-2012.

No comments:

Post a Comment