Wednesday, January 22, 2014

Sutirštintą pieną ir rikotos sūrį ištrinkite iki purios vientisos masės. Suberkite pudingo moltelius


Karšta naujiena: gastropod shell Alytaus rajono savivaldybė dar kartą įvertins mokyklų tinklą Ilgų kaime tarp baldų plokščių cigarečių kontrabanda gastropod shell Veterinarai nustatė, kad šernus Alytaus rajone guldo ne maras, bet nežino, dėl ko gyvūnai gaišta 160 tūkst. litų- tiek išmokėta kompensacijų Tvirtovės g. esančių namų savininkams, kurių namai šiuo metu lyginami su žemėmis 160 tūkst. litų- tiek išmokėta kompensacijų Tvirtovės g. esančių namų savininkams, kurių namai šiuo metu lyginami su žemėmis Alytaus miesto savivaldybė siūlo išnuomoti slidinėjimo trasos įrenginius
Kovo 7 d. 16 val. sekmadienį Alytaus miesto teatre vyks spektaklis Aštuonios mylinčios moterys . Tai subtilus vaidinimas apie detektyvinę meilę, godumą, pasitikėjimą, išdavystes. Juk visi žinot, kokia gali būti paslaptinga ir klastinga moteriškoji prigimtis!
Vardas *
Naujausi video
Komentarai Stasys Liu... apie Maestro Stasys Liupkevičius (video) Vaida apie Svarstomas Alytaus rajono atviro jaunimo centro įsteigimas Dauguose Aladinas apie Maestro Stasys Liupkevičius (video) Aladinas apie Maestro Stasys Liupkevičius (video) Žiedūnė apie Vilties 15 – os metų gimtadienis Dauguose (video+foto)
Kaip pagaminti:
Sutirštintą pieną ir rikotos sūrį ištrinkite iki purios vientisos masės. Suberkite pudingo moltelius ir plakite apie minutę. Sausainius sutrupinkite, išmaišykite su lydytu sviestu, cinamonu ir sudėkite į formą. Tešlą išlyginkite. Ant viršaus sudėkite sūrio masę, išlyginkite paviršių ir padėkite į šaldytuvą stingti. Papuoškite šokolado drožlėmis.
2013. Visos teisės saugomos. Sprendimas: Gediminas Ryženinas

No comments:

Post a Comment