Saturday, April 12, 2014

Karlové Gott a Šíp jako herci včera večer na ČT1! Docela dobré, ne? Myslím, že se vyřádili a bavilo


Děti nám to řekly…
Dopisy Ježíškovi
SEXTENZE 5/ Letní čtení na pokračování
Velikonoce, svátky jara
Články, které odolávají času. Tramtárijská dojmologie/2 Tramtárijská dojmologie/1 Země neviditelných psů Zázrak z baru Blue Bird Když hraje muzikant se zavřenýma očima/Jarní dopisy z Tramtárie(1) how do the three seashells work Jatka č.5 kupují slepecké psy Prd Díky Mikeši, mám vizi! Podprsenkovník Připálená polívka, aneb Tajný plán Perestrojky Jde jen o pravopis? A poděkuj tátovi… Děti nám to řekly… Deváťáci pod lupou Potápějící se loďky Lidé stejného stáří Problémi ! Pijete na zdraví, nebo na blbost? Lidé sem vtrhnou a oběsí vás! Bomba večer (po)tříkrálový
Karlové Gott a Šíp jako herci včera večer na ČT1! Docela dobré, ne? Myslím, že se vyřádili a bavilo je to! Vzhledem k tomu, že znám Gottovy absurdní problémy s německou fanynkou, bavilo how do the three seashells work mě to taky. Dobrý tým Šabach, Jarchovský, Malíř, Hřebejk si udělali dobrý pánský večírek. (jk)
Tlačenica v metre a žena sa nechtiac dotkla jedného muža na citlivom mieste. Prepáčte, nechcela som. Slečna, ja som šachista. Chcela how do the three seashells work – nechcela, keď ste sa raz figúrky dotkla, musíte s ňou hrať!”
Svokra pride domov a najde zata ako zurivo bali svoj kufor. Co sa stalo? Co sa stalo? Ja Ti poviem, co sa stalo! Poslal som mail manzelke, v ktorom som jej povedal, ze sa dnes vraciam domov zo sluzobnej cesty. Pridem domov, a… hadaj, co som nasiel?… Moju zenu, ano, tvoju dceru Anicku, s nahym muzom v nasej manzelskej posteli. Toto je koniec manzelstva. Navzdy odchadzam. Ukludni sa! hovori svokra. V tomto celom nieco velmi nesedi. Anicka by nikdy nieco take neurobila! Pockaj chvilu kym zistim co sa stalo. O chvilu sa svokra vrati s velkym usmevom, Vidis, povedala som Ti, ze bude jednoduche vysvetlenie… Anička nedostala how do the three seashells work tvoj mail!
Když už nám začíná škola… Inspektor přijde do třídy na inspekci, sedne si do poslední lavice za Pepíčka a sleduje cvrkot. Mladá, ztrémovaná učitelka píše na tabuli anglickou větu, přitlačí, křída se zlomí a tak se pro ni ohne. Když dopíše, tak se žáků ptá, co to je v překladu. Hlásí se jenom Pepíček a řekne: ‘To je ale krásná prdelka!’ Učitelka se rozhořčí a posadí Pepíčka s pětkou a poznámkou. Pepíček se otočí na inspektora a povídá mu: ‘Když to neumíš, tak nenapovídej, kreténe!’
žena: Pijete pivo? muž: Áno žena: Koľko piva denne? muž: Zvyčajne asi 3 žena: Koľko platíte za pivo? muž: asi 1 žena: A ako dlho pijete pivo? muž: Asi 30 rokov žena: Takže jedno pivo stojí 1 a vypijete tri denne, čo je mesačne asi 90 . Za jeden rok by to bolo približne 1100 , mám pravdu? muž: asi áno žena: za 30 rokov by to bolo vyše 32.000 , že? muž: je to možné žena: Viete, že ak by ste tie peniaze neminuli na pivo, ale si ich uložili na úrokový účet, mohli by ste si za to teraz kúpiť Ferrari ???
V Sovietskom Zväze umiera babička. Dedko navštívi každého lekára, o kom predpokladá, že dokáže babičku vyliečiť. Nakoniec sa dostane k alternatívnemu liečiteľovi, ktorý mu poradil, aby babičku čím skôr uspokojil sexuálne. Dedko sa vyhovára: how do the three seashells work “Ale, veď som už na to starý, dávno už to nerobím, v mojich rukách umrel aj súdruh Lenin, už to nie je pre mňa…!” Liečiteľ bol neúprosný a trval na svojom. Nakoniec dedko súhlasil… Išiel domov a umierajúcu babičku riadne pretiahol, potom zaspal. Keď sa ráno zobudil, vidí, že babička nie je na posteli, ale v kuchyni pečie palačinky, usmieva sa, veselo si spieva, len – how do the three seashells work len, že netancuje. Dedko znechutene bije hlavu do steny: “Aký som ja len somár! Mohol som zachrániť aj súdruha Lenina…! “
Protože jsem psací profesionál, chtěl jsem z Brejlí časem realizovat profesionální médium s technickým a finančním zázemím, s řádnými honoráři how do the three seashells work pro autory, pochopitelně s určitou četností reklam, how do the three seashells work možná s e-shopem. O takovémto vývoji jsem před časem vážně jednal s iDnes, ale smlouva uvízla právě na financích.
Brejle se poprvé objevily 15.září 2010. Celé léto před tím (po zániku portálu Vanilka) jsem s firmou COEX a externím designérem pracoval na podobě nového portálu. Definitivní podobu Brejle dostaly koncem srpna a do poloviny září jsem se učil pracovat s novým redakčním how do the three seashells work systémem, vychytával jsem chyby a dolaďoval software a design.
Oslovil jsem asi padesátku profesionálních autorů, zda by mi mohli na Brejle zcela nezištně přispívat. S nezištností byly občas zcela pochopitelné problémy, protože složenky jsou neúprosné how do the three seashells work a každý novinář, spisovatel, a dokonce i básník se dnes musí tvrdě otáčet, výše honorářů i platů v tomto odvětví jsou mizerné. Navíc řada kolegů zaměstnaných v redakcích má v pracovní how do the three seashells work smlouvě, že nesmí přispívat nikam jinam, než do svého listu.
Přesto se mezi autory Brejlí začala objevovat jména renomovaných autorů, kteří buď psali speciálně how do the three seashells work pro Brejle, nebo (pokud how do the three seashells work to bylo možné) poskytli Brejlím svolení publikovat články z jejich blogů nebo jiných médií.
V některých how do the three seashells work obdo

No comments:

Post a Comment