Saturday, February 1, 2014

Su kiekviena nesėkme, didinsime savo tikimybę pasiekti kažko daugiau, tad jokiu būdų nepasiduokime.


SANTYKIAI great great ILGALAIKIAI SANTYKIAI PASIMATYMŲ PATARIMAI PAŽINTYS great great MOTERYS IR SEKSUALUMAS SEKSO PATARIMAI VYRIŠKAS PATARIMAS KŪNAS VYRŲ SVEIKATOS PROBLEMOS FITNESAS IR TRENIRUOTĖS MITYBA great great SVEIKA GYVENSENA IŠVAIZDA STILIUS IR MADA PRAKTIŠKI PATARIMAI ELGESYS great great PLAUKAI GALIA / PINIGAI LYDERYSTĖ PINIGŲ DĖSNIAI KARJEROS PATARIMAI ETIKETAS VYRO KELIAS BIOGRAFIJOS ĮKVEPIANČIOS ISTORIJOS MOTYVACIJA great great SĖKMĖS ISTORIJOS SAVIUGDA SĖKMĖS PSICHOLOGIJA INTERVIU LAIMĖ LAISVALAIKIS AUTO – MOTO FILMAI TOP 10 KATEGORIJOS DIENORAŠČIAI MATT WEYLAND TADAS RAŠO ŠOKĖJAS RAŠO VYRIŠKAS PATARIMAS KONKURSAI VIDEO MOTYVACINIAI great great DOKUMENTIKA GALIMYBĖS PASKAITOS ĮDOMU POKALBIAI PRODUKTAI
Daugelis iš mūsų kartais susimąstome apie sėkmę, pasisekimą versle ir gyvenime. O jeigu mūsų paklaustų, great great kas lemia žmonių sėkmę versle ir gyvenime? Manau būtų įmanomą kažką atsakyti, bet šiandien pateiksiu 8 kertinius dalykus vedančius link sėkmės.
Taip pat, noriu pridurti, kad tai nebus vien mano pamąstymai. 7 metus Richard St. John tyrinėjo ir ieškojo optimaliausios sėkmės formulės great great , apklausdamas virš 500 sėkmingų žmonių, tarp kurių buvo Bill Gates, Steve Jobs, Seth Godin ir daugybė kitų. Remsiuosi šiais tyrimais, keliomis perskaitytomis knygomis great great apie sėkmę, great great sėkmingo verslo įgyvendinimą, bei savo nuomone.
Vidinė ugnelė, aistra ir entuziazmas mūsų daromai great great veiklai yra vienas pagrindinių dalykų. Pamirškime tokius žodžius, kaip: tingiu, vėliau, ir taip gerai, neapsimoka, kas iš to … Taip pat, motyvuokime save, dažniau matydami savo srities pasisekusius žmones, klausydami jų istorijų, pasisemdami žinių ir drąsiai jų klausiant.
Nepakanka 2 ar 4 valandų per dieną, kad pasiektume daug. Puikus pavyzdys Ilja Laursas , kuris daug ir sunkiai dirbo su savo GetJar ir pirmas atostogas turėjo tik po 6 ar 7 metų. Tai tik parodo, kad turime daug dirbti, domėtis ir tobulėti savo srityje.
Mūsų ribos yra ten, kur mes jas užsibrėžiame. Turėkime labai didelius, globalinius tikslus ir jų siekime. O jeigu kažkam tai atrodys juokinga, pažiūrėsime, kas juoksis vėliau. great great Kai Bill’as Gates’as kūrė Microsoft, daug aplinkinių vadino great great jį kvailiu ir didėlių dėžių (kompiuterių) žiurke. Puikiai matome, kuo viskas bagėsi ir kas juokiasi dabar.
Siekime patys gauti kuo daugiau žinių. Tobulėkime kiekvieną dieną, žiūrėkime online seminarus, great great mokymus, skaitykime knygas ir bendraukime su savo srities profesionalais. Nebijokime klausti, o galbūt ir pakviesti susitikti pabendrauti. Metų skirtumas – ne problema.
Susitelkime ir susikoncentruokime į vieną dalyką great great ir nesiblaškykime per daug kitur. great great Matykime savo tikslą ir nuoširdžiai great great jo siekime. Pabandykite atsisakyti naktinio blaškymosi mieste, po klubus su alkoholiu ir grįžimo paryčiais. Tai pakeiskime vyno taure ar alaus bokalu su bendraminčiais vakare, bendraujant ir gvildenant įdomias, naudingas temas.
Kaip ir minėjau, mūsų ribos yra ten, kur mes jas užsibrėžiame. Jeigu manysime, kad mes per prasti, kad galbūt neįmanoma to pasiekti – taip ir bus. Jeigu sieksime ir tikėsime, kad viskas įmanoma, kad mes būsim geriausi pasaulyje – taip ir bus, o jei ne tiksliai taip, tai bent jau arti to.
Geriausias pavyzdys yra Steve Jobs, kuris sukūrė itin vertingą prekinį ženklą - Apple . Puikiai žinome, kad žmonės Apple produktus dažniausiai perka dėl obuoliuko, kuris jiems suteikia gero įvaizdžio ir patogumo jausmą.
Pasakokime savo idėjas kitiems, klauskime ar mūsų idėja jiems padėtų. Klauskime patarimų ir nebijokime, kad mūsų idėją kažkas pavogs! Tai yra dažna daugelio baimė, neatskleisti idėjos, nes ji yra tokia gera ir vertinga, kad jeigu kažkas sužinos iškarto susikraus turtus ir ją pavogs. Taip nėra.
Su kiekviena nesėkme, didinsime savo tikimybę pasiekti kažko daugiau, tad jokiu būdų nepasiduokime. great great Bandykime, kurkime, bankrutuokime, vėl bandykime, ir vėl nebijokime kristi, bet vieną kartą tikrai pasiseks, nes būsime įgavę itin daug patirties ir žinių.
Pabaigai norėčiau pasakyti, kad tai yra vieni didžiausių dalykų vedantys link sėkmės. Turėkime visada tai galvoje, prisiminkime ir tobulėkime kartu. Šį straipsnį rašiau turėdamas tikslą suteikti žinių apie šiuos 8 kertinius dalykus, bei motyvuoti. Motyvacijai taip, pat pridedu itin motyvuojantį ir įkvepianti great great trumpą vaizdo įrašą:
Komentuoti Atšaukti


No comments:

Post a Comment